Nanou Donuts House

Το Nanou Donuts House έχει ο στόχο να βγάζει το καλύτερο Donuts από τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Ιστορικό της εταιρίας

Το 1977, σαν σπουδαστής της Σχολής Χημικών Τροφίμων των ΚΑΤΕΕ Αθήνας, μου ζητήθηκε από ένα θείο που ζούσε στην Αμερική και έβγαζε Donuts, να του στείλω προδιαγραφές και δείγματα πρώτων υλών των Ελληνικών προϊόντων (αλεύρι, μαργαρίνη …) για να φτιαχτούν στην Αμερική συνταγές Donuts, προσαρμοσμένες στα Ελληνικά δεδομένα. Έτσι τον επόμενο χρόνο, ο θείος έφερε στην Ελλάδα τα Jax donuts, τα πρώτα Donuts στην Ελλάδα.

Από το 1979 ασχολούμαι λοιπόν κι εγώ με τα Donuts. Έχω σαν αρχή μου «ο,τι βάλεις, θα βγάλεις». Βγάζω το καλύτερο, σε ποιότητα, Donuts της αγοράς γιατί χρησιμοποιώ τις καλύτερες πρώτες ύλες επί 33 ολόκληρα χρόνια.

Έτσι απλά τα Nanou Donuts είναι τα καλύτερα.

Γιάννης Νανούρης

Nanou Donuts House

Πολιτική ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας

Η εταιρία μας έχει καθιερώσει ως αρχή της την επίτευξη και διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζοντας τις αρχές του HACCP EN ISO 22000:2005. Το HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) ή αλλιώς Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου, είναι μια προληπτική μέθοδος που σκοπό έχει την εξασφάλιση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων που παράγει μια επιχείρηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής και διάθεσης.

Για την εκπλήρωση των απαιτήσεων αυτών έχουν θεσπιστεί και εφαρμόζονται κατάλληλες διαδικασίες που διασφαλίζουν ότι μόνο τα αποδεκτά προϊόντα από άποψη ποιότητας και ασφάλειας, που πληρούν τις απαιτήσεις της Εθνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας, διατίθενται στην αγορά.

Η Διοίκηση της Εταιρίας έχει ορίσει τους σκοπούς και τους στόχους της και δεσμεύεται για την ποιότητα, την υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων της.

Rate and write a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *